Kylläpä viikko taas meni nopeasti. Anoppiakaan ei ole ehditty pariin päivään katsomaan. Onneksi miniä on töissä samassa palvelutalossa, niin voi aina välillä vilkaista sinne dementiapuolellekin, jossa anoppi asustaa. Huomenna pitää koittaa ehtiä jossain välissä käymään.
Läksimme Danin (mummun ja papan silmäterä) kanssa illalla ulkoiluttamaan kameraa lähellä olevalle metsälammelle, josko sieltä löytyisi jotain kuvattavaa. Löytyi sieltä, aikamoinen romukasa. Joku ei ollut jaksanut viedä romujaan kaatopaikalle asti, vaan kipannut ne sinne rannalle. Kyllä ihmiset ovat sitten ajattelemattomia. Emme olleet matkassa kuin pari tuntia,  hyttyset olivat niin syömäpäällä, ettei siellä viitsinyt olla kauempaa.
Kävin tänään ostamassa vähän lisää kesäkukkia ja ne me istutettiin, kun tulimme kotiin. Kyllä kukat on sitten kauniita. Huomenna täytyy käydä laittamassa myös mummun haudalle kukkaset.
Dani jäi yöksi mummulaan ja nukkuu tyytyväisenä pappan kanssa (klo 01.30). Minun piti ruveta vähän valokuvia fiksaamaan, mutta se jäi kesken, kun tuosta piirtolevyn kynähiirestä loppui tietenkin kesken kaiken patteri. Olen niin tottunut käyttämään tuota kynää valokuvien kanssa, että tavallisella hiirellä ei tahdo tulla mitään. Täytyy huomenna muistaa ostaa pattereita.
Viikonlopun olenkin yksin, kun mies menee talkoisiin molemmiksi päiviksi. Tuossa jääkiekossa kun ollaan mukana, niin sitä kautta niitä talkoita kyllä piisaa. No, minä voin sitten rauhassa keskittyä vaikka noihin valokuviini ja tehdä muutaman atc-kortin. Ajattelin ajella myös sisareni luokse, auttelen häntä vähän oman blogin teossa.
Toisaalta, jos olisin "kunnon perheenäiti", varmaankin siivoilisin välillä, mutta kun on niin paljon muuta mukavampaa!
Mutta nyt täytyy varmaan mennä taas välillä ummistamaan silmänsä!