haastoivat minut tällaiseen:

Laita blogiisi kuva ja selitys siitä paikasta/asiasta kodissasi mistä et pidä. Mikä sinua ärsyttää/hävettää/mihin haluat muutoksen. Sen jälkeen haasta 5 muuta blogia esittelemaan heidän ärsytyksiään.

Ensin ajattelin, että helppo juttu, mutta sitten tuli eteen valinnan vaikeus, koska meillä on nykyään kaikki paikat vinksin vonksin tai ainakin heikun keikun.

Olen monesti ihmetellyt sitä, että miten sen jälkeen, kun jäin töistä pois, aikaa siivoamiseen ja paikkojen järjestelyyn ei löydy enää mistään?

Minulla tosiaan taitaa olla tuo ITTVH, josta kerroin aikaisemmin.

2109022.jpg

Ompeluhuoneeni on nykyisin yhdistetty ompelu-ja  askarteluhuone, "valokuvaus studio", varasto, kaatopaikka ja välillä leikkihuonekin. Muutama vuosi sitten kesälomalla oli aina päästävä Inkan tehtaanmyymälään hakemaan kuminauhaa, sai näet halvalla. Nyt niitä sitten pursuilee joka paikasta, kuten huomaat, mutta onpahan ainakin joka lähtöön, jos joskus tarvitsee. Tietokoneen näyttö ja vasemmalla oleva taso odottavat  kaatiskuormaa. Takanurkassa olevassa korissa olevat työt taas odottavat ompelijaa, jota vaan ei kuulu, ei näy. Ikkunan vieressä olevan hyllykön päällä keskeneräisiä servettikattotiilejä odottamassa ripustusnaruja. Raksavalo (toinen on jossain) antaa hyvää valoa sisällä kuvaamiseen, varsinkin, jos sen liittää himmentimeen.

2109024.jpg

Lattiat täynnä anopin jäämistöä, joka odottaa tarkempaa tutkailua siitä, mitä niille tehdään. Huomaa  pöydällä olevat kangas, kaava ja sakset; istuin näet pitkästä aikaa vähäksi aikaa saumurin ääreen ja tein "pikkukillille" pitkiä kalsareita muutamat. Takana pöydällä kasa kukkapurkkeja odottamassa, että innostun taas servettitöistä. Muovikorit täynnä kaavoja, en kyllä tiedä ketä varten, sillä  me kaikki olemme jo kasvaneet ulos niistä. HUOM! Te, jotka ompelette, tuo pystyssä oleva valkoinen rulla (korkeampi) on hierojien käyttämää hoitopöydän kertakäyttösuojaa, ja se on parasta kaavapaperia mitä tiedän. Kestävää, tarpeeksi leveää isommallekin kaavalle ja pysyy kankaan päällä ilman nuppineuloja. Suosittelen!


2109025.jpg

Tämä huone on myös minun ikuinen murheenkryynini. Vaikka minkä näköistä pöytää ja laatikostoa sinne kerään, ikinä ei ole tarpeeksi tilaa kaikille mapeille ja papereille niin, että saisin ne pysymään järjestyksessä.

2109026.jpg

Välillä papereita on sellainen määrä ja ne ovat niin sekaisin, etten löydä edes itseäni sieltä seasta.
Vaikka  tärkeä paperi juuri oli kädessä, seuraavassa hetkessä se on jo kadonnut jonkun kasan uumeniin, ja taas sitä haetaan kissojen ja koirien kanssa. Aikaa menee tähän jatkuvaan etsimiseen aivan liikaa.
Voi, kun joskus sais kaikki omille paikoilleen!

Jotain hyvääkin löytyy;

ONNEKSI NÄMÄ MOLEMMAT HUONEET OVAT YLÄKERRASSA, JOTEN MONI MEILLÄ KÄVIJÄ EI TIEDÄ TÄSTÄ KAAOKSESTA MITÄÄN!


Tämä haaste piti jakaa viidelle, mutta kuten Tuija oli hoksannut, 5 on melkein kuin 2, joten haastan siis

Harakan (tämä on Harakalle vaikea haaste, sillä hänen kotinsa on aina tip top) ja
Anun