Ostin viime viikolla luistimet ja nyt on alkanut kova harjoittelu (jo kaksi kertaa jäällä). Edellisestä luistelukerrasta kun on kulunut jo pieni ihmisikä, niin vähän (näemmä) pitää totutella.

Tuleeko minusta sitten jääprinsessa vaiko kiekkotähti, se on vielä auki!
Täytyy nyt pienen aikaa harjoitella ja katsoa sitten, kumpaan minulla on enemmän lahjoja ;D.

Daniil koitti kovasti saada kiekko-oppeja menemään mummun päähän, mutta olin kuulemma aika toivoton tapaus.
Minulle ei edes selvinnyt olenko leftin vai rightin pelaaja?

Jotenkin pysyin pystyssä, jotta voitiin oikein pelatakin. Miten se olikin niin vaikeeta? En sitten tiedä, oliko luistimissa jotain vikaa, kun niitä ei meinannut saada millään pysähtymään oikeassa paikassa, vaan aina luistelin tilanteen ja kiekon ohi. Mailassa ainakin oli vikaa, kun kiekko ei tarttunut kovin helposti lapaan ja jos tarttuikin, ei kuitenkaan pysynyt siinä. 

"Valmentaja" antoi oikein palautettakin pelin jälkeen, ei ollut kovin tyytyväinen taitoihini, pidin kuulemma mailastakin ihan väärin kiinni. Miten niin,  hyvinhän se hyppysissäni pysyi?

Tässä "valmentaja" ihan itse näyttää miten mailasta pidetään kiinni.

En kuitenkaan ihan vielä luovuta, eikös sitä sanotakin, että yrittänyttä ei laiteta!

Jos kiekkoilu ei kuitenkaan rupea sujumaan, niin täytyy sitten  miettiä tuota taitoluistelupuolta, olisihan se hienoa kisata samoilla jäillä Kiira Korven kanssa ! Silmänisku
  Kuvitelkaa, minä liukumassa jäällä ihana kimalteleva luitelupuku päälläni! Yleisö yltyisi huumaaviin suosionosoituksiin ja heittelisi jäälle kukkia ja kaikenlaisia pehmonalleja! Voiih! Ihanaa!

Toisaalta, jos tuo ukkokultakin alkaisi reenaamisen, niin meistä vois tulla jäätanssipari! Täytyypä ottaa vielä tänään puheeksi ;D

Aika siis näyttää, mikä minusta isona tulee!

zwani.com myspace graphic comments