Syyskuu on antanut parastaan, ainakin Nokialla on ollut kauniita aurinkoisia päiviä.
Kamerakättä syyhyää, mutta ei voi mitään, kun monen homman detline lähenee uhkaavasti.

Tiistaina meillä oli se palaveri noiden liikuntalautakunnan viskaalien kanssa. Täytyy vain ihmetellä,
kun näille ei minkäänlaiset faktat riitä. Löimme pöytään sellaisia lukuja, että luulisi tyhmemmänkin ymmärtävän kupletin juonen, mutta eivät nämä. Kiemurtelivat punaisina tuoleissaan ja antoivat ympäripyöreitä vastauksia.

Liikuntatoimen johtaja oli aika vaikean näköinen, kun kysyin häneltä, että miten hän voi hoitaa nykyistä virkaansa ja olla pääjehuna puuhaamassa Nokialle 70 miljoonaa euroa maksavaa suurhallia, jos ei noin yksinkertaiset laskutoimitukset onnistu.

Saa nyt sitten nähdä, oliko haittaa vai hyötyä palaveristamme. Vieläkään ei päätöstä tullut, vasta kuulemma 6.10. päätetään. No, ainakin tietävät, mitä mieltä olemme.

On ollut yhtä lentoa tämä viikko. Danin äidillä on ollut aamuvuoroa, joten minä olen huolehtinut pojan kouluun ja koulusta pois. Tehty läksyt ja touhuttu niitä näitä.

Päivät on siis mennyt muuhun, kuin tähän seuratyöhön, joten illat on sitten koitettu pakertaa niitä. Tällä viikolla on täytynyt hoitaa kaikki vakuutus/lisenssi asiat pelaajille ja toimihenkilöille kuntoon, kun vanhojen voimassaolo lakkaa. Yhden illan istuin seuran hallituksen kokouksessa.

On kuin olisi ollut pahanteossa, kun ei ole ehtinyt käymään vierailulla teidän luonanne, ystävät!
Ensi viikolla toivottavasti helpottaa vähän, ja ehdin hoitamaan sitäkin puolta.

Yhtenä päivänä Danin tultua koulusta, kävelimme tuohon läheiselle järvelle ottamaan pari kuvaa, ja yhtenä aamuna vietyäni Danin kouluun, ajoin toiselle järvelle kuvaamaan ruskaa, mutta ei siellä ollut kuin aamusumua. Tässä niistä otoksista muutama.

1936707.jpg

1936708.jpg
1936709.jpg

1936710.jpg