Joku on voinutkin huomata, että minua ei ole näkynyt täällä vähään aikaan? En ole kuitenkaan lopettamassa tätä blogia ja jättämässä teitä ystäväni, vaan syitä tähän "hiljaisuuteen" on ollut monia.

Ensinnäkin tuo "taistelu" täällä on vienyt voimavarani miltei kokonaan ja olen aika "romuna", kuten nuoremmat "pruukaa" sanoa.

Energiani on mennyt kaikenlaisten oikaisuvaatimusten ja selvityspyyntöjen tekemiseen ja palavereissa istumiseen.

Viime viikolla liikuntatoimen johtaja tuli kutsusta jaoston kokoukseen "tentattavaksi" ja siellä häneltä lipsahti, että hän on salassa ohi valtuuksiensa,  mm. tukenut rahallisesti kaupungin varoista tuon naapuriseuran jäävuoroja ulkopaikkakuntien jäähalleista.

Tästä jätimme selvityspyynnön kaupungin tarkastuslautakunnalle, sillä katsomme, että kaupungin varoista tuetut jäävuorot pitää olla kaikkien seurojen käytössä ja siis yhteisessä jaossa, kun jäitä jaetaan.

Kyllä joka päivä käy mielessä, että mitä järkeä tässä koko touhussa on ja onko mitään mieltä jatkaa taistelua ;(
Jotenkin vaan tuntuu, että olisi kiva välillä antaa aikaa enemmän tuolle mummun kullallekin ja vaikkapa vaan itselle.

Kävin tiistaina pokkaamassa koko seuramme Vuoden seuratoimitsija- pokaalin. Eilen olisi pitänyt mennä kaupungin järjestämään tilaisuuteen vastaanottamaan vastaavan kaupungin myöntämän tunnustuksen, mutta katsoin, että tuo liikuntatoimen minulle myöntämä tunnustus on tässä tilanteessa lähinnä vitsi, joten jätin väliin tuon tilaisuuden.

Eikä tässä vielä kaikki! Päivitin koneeni virusturvan, joka oli menossa umpeen, ja mitä tapahtuikaan! Päivityksen jälkeen pääsin kyllä nettiin, mutta pystyin siellä siirtymään vain yhdelle tai kahdelle sivulle, kun homma tyssäsi.  Ei auttanut, kuin sammuttaa kone ja yrittää uudelleen, mutta sama juttu, taas vaan parille sivulle korkeintaan pääsin. Kävin kaikki asetukset läpi ja mielestäni kaikki oli ok (se mitä minä ymmärsin), mutta homma vaan ei toiminut.

Eli nettivierailut jäi vähiin, oli liian aikaa vievää joka klikkauksen jälkeen sammuttaa kone ja aloittaa alusta.

Vanhin poika vaimonsa kanssa tuli maanantaina hätiin, mutta vikaa ei löytynyt. Kaikki asetukset olivat heidänkin mielestään ihan ok, mutta homma vaan ei toiminut.  No, sitten he kokeilivat ladata koneelleni oman virusturva ohjelmansa, jossa heillä oli vielä lisenssejä ja sitten jännityksellä ruvettiin surffailemaan netissä, joka klikkauksella pelko, että nyt jämähtää. Mutta homma näytti alkavan toimia ja surffailu onnistui.

Ilmeisesti tuossa päivittämässäni ohjelmassa oli joku kökkö, joka sitten esti homman. Päivitin sen netin kautta, kyseessä ulkolainen firma, ei taida kannattaa alkaa paljon valittelemaan. Harmittaa kyllä vähän, sillä tuo virusturva maksoi sentään 90 euroa.

Kyllä tuo koneiden sielunelämä on sellaista, etten ainakaan minä ymmärrä siitä mitään ;C

Nyt onneksi netti taas toimii.

Tämä oli vasta pieni osa touhuistani "hukassa" ollessani.

En siis ole vetänyt pelkästään lonkkaa, vaikka hiljaista on ollutkin.

 

Täällä kävimme toissa viikolla jättämässä oikaisuvaatimuksen liikunta- ja nuorisolautakunnan päätökseen

Klik!
Mies piti perjantai-iltapäivän pekkasia ja lähdimme Danin päästyä koulusta yhdessä ajelemaan Hämeenlinnaan viemään sitä oikaisuvaatimusta. Mikä oli ajellessa, sillä ilma oli tosi kaunis ja aurinkoinen. Otin tietenkin kameran kyytiin mukaan, sillä sekään ei ollut päässyt mihinkään pitkään aikaan. Auton ikkunasta sitten räpsin kuvia koko matkan.

 

Kauniita jääveistoksia valuu kalliolta

Klik!
Hämeenlinna oli paikoillaan

Klik!
Maaherranpuistossa penkit odottelivat istujia

 

Klik!
Aurinko paistoi vielä alhaalta, ja varjot olivat pitkiä


Klik!
Takaisin tulessamme aurinko teki jo laskuaan ja värjäsi piipusta nousevan savun kauniisti.


Tästä se taas lähtee!

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!