1619788.jpg

Päivät on taas hurahtanut niin, ettei ole meinannut perässä pysyä, huomenna on taas perjantai ja viikonloppu edessä. Ilmakin on ollut niin hieno, ettei millään viitsisi yhtään olla sisällä, vaan nautiskella vaan ulkona olosta. Onneksi minulla on siihen mahdollisuus, kun ei tarvitse lähteä aamuisin töihin. Kyllä sitä hommaa tahtoo silti löytyä.

Lauantaina alkaa taas kesän lavatanssit Hämyslavalla (paikallinen tanssilava), jota meidän urheiluseura pitää, ja sinne pitäisi silloin mennä tiskin taakse koko illaksi. Taaskaan ei siis lähdetä karavaanailemaan  =(

Tänään piti olla siivoustalkoot siellä lavalla, mutta kuinka ollakaan, ilmeisesti porukat olivat "unohtaneet" koko homman, kun siellä ei ollut kuin kaksi minun ja mieheni lisäksi. Taas kerran, tuttu juttu!
Mikähän siinä on, että noita tekijöitä ei tahdo tänä päivänä löytyä mistään. Lapset kyllä viedään harrastamaan, mutta ei tajuta sitä, että jonkun on "taustahommatkin" kuitenkin tehtävä. Kaikki ajattelee, että kyllä joku ne varmaan tekee, mutta missähän se joku on! Isot seurat, joissa on palkatut tekijät, ovat tietenkin asia erikseen, siellä se joku on palkattu. Itse olen oppinut arvostamaan paljon sellaisia ihmisiä, jotka jaksavat ja viitsivät tehdä lasten eteen töitä (eikä aina vaan oman lapsensa, vaan koko joukkueen).
Oli siinä hiki pinnassa, kun kaikki paikat laitettiin neljään pekkaan kuntoon.  Nyt sitten särkee paikkoja sieltä sun täältä, mutta se on tervettä kipua vaan, enköhön tämän kestä.

Kun tultiin kotiin talkoista, grillattiin vielä ja muksutkin tulivat syömään. Täytyy varmaan hommata isompi grilli, kun tuota porukkaa on jo niin paljon, että vanha grilli käy ahtaaksi (ei ihmisille vaan ruualle). On se niin kiva istuskella tällaisella ilmalla tuossa terassilla ja nautiskella grilliherkuista (ja sen huomaa).

Anoppi taas kerran kiikutettiin eilen illalla teveyskeskukseen, oli niin kivulias, kun ei tahdo ottaa enää lääkkeitään.
Saa nyt sitten nähdä, vieläkö laittavat sieltä "kotiin", vai joko on pakko jäädä sairaalapotilaaksi.

Nyt ajattelin mennä saunaan ja sitten vois vielä vähän aikaa katsella telkkaria ennen nukkumaan menoa. Huomenna on taas kiire päivä.