Kulunut talvi on ollut tuon seuratoiminnan kannalta työtä ja pettymyksiä täynnä, niin kuin olette saaneet lukea postauksistani.

Viime lauantaina nokialainen jääkiekko sai kuitenkin hieman balsamia haavoille, sillä seuramme edustusjoukkue varmisti nousun ensi kaudelle Suomen kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle jääkiekossa, eli Suomi-sarjaan.

Koskaan aikaisemmin ei Nokian jäähallissa ole pelattu näin korkeaa sarjaa, joten nousussa on myös "historian havinaa".

Tämä tuntuu sikälikin maukkaalta, että koko kauden naapuriseura (se, jonka kanssa peistä väännetään) on irvaillut, kuinka meillä ei ole mitään mahdollisuuksia nousuun, ja nyt "pojat" näyttivät, mihin kovalla työllä ja hyvällä yhteishengellä päästään.

Joukkue on minulle erittäin tärkeä, sillä olen monen siinä olevan pelaajan (nuorin poikani mukaanlukien) pelaamista seurannut jo 17 vuotta. Vaikka oma poika välillä pelasikin Tapparassa, olimme tämän joukkueen toiminnassa mukana silti silloinkin. Mieheni on vuosikaudet ollut kyseisen joukkueen joukkueenjohtaja ja minä rahastonhoitaja, joten tätä voi kyllä kutsua meidän "omaksi joukkueeksi".

Joukkueessa pelaa 27 erittäin fiksua nuorta miestä. Heitä seuratessa ei voi muuta sanoa, kuin että kyllä nykynuoriso (poikkeuksia tietenkin löytyy) on tosi fiksua porukkaa.

Tätä "historiallista" saavutusta piti tietenkin lähteä vähän juhlistamaan lauantai-iltana. Tarkoituksemme oli käydä syömässä "ulkona",  ehkä nauttia pari "pitkää", ja palata sitten sohvalle löhöilemään, mutta ei se sitten ihan niin mennyt.

Paikalla oli niin monta "jääkiekkohenkistä" kaveria, ja keskustelua riitti, joten eihän sieltä kotiin ehtinyt kuin vasta aamutunneilla.


Tässä meikä vähän bilettää! 
Tukittu

Aamulla väsymys oli aikamoinen, eihän me olla tuollaiseen juhlimiseen totuttu!

No, tuosta selvittiin ja iltapäivällä taas pitikin olla jäähallilla järjestelemässä illan ottelua, joten sarjanousun juhliminen saa jatkua vasta myöhemmin kauden päätyttyä!

Kevät on jo pitkällä, ja monelta meidän joukkueeltamme sarjakausi on pulkassa, eikä harjoitusvuoroja tarvita enää niin paljon, laitoimme luistelukoululle vuoron tälle illalle, joten kohta tästä on aika lähteä taas hallille "kouluttamaan" tulevia NHL-tähtiä tai Kiira Korpia ;D


Toivottavasti teillä oli yhtä "maukas" viikonloppu, kuin minullakin!

Mukavaa alkanutta uutta viikkoa kaikille!