Tänään on ollut vähän kiireinen päivä, enkä meinannut ehtiä tännekään mitään laittamaan. Hätäseen kuitenkin pari riviä riipustan.

Meillä on torstaina anopin muistotilaisuus ja olen yrittänyt siivoilla koko päivän. Tilaisuus on pieni ja vain ihan lähimmät ovat mukana, mutta siivota ja leipoa kuitenkin pitää.

Meidän oli tarkoitus miehen kanssa yhdessä laittaa huusholli kuntoon alkuviikosta, kun hänelläkin piti alkaa kesäloma, mutta tuosta ukosta ei nyt ole yhtään apua, kun sen jalka on niin kipeä, ettei pääse juurikaan kävelemään.
-----------       

Tähän väliin sairauskertomus:
Mieheltä revähti nilkasta pari viikkoa sitten nivelsiteet juostessaan kilpaa Danin kanssa (ei siis näköjään ole tämän ikäisten laji), eikä jalka alkanut paranemaan, kun ei suostunut menemään lääkäriin. Sanoo aina, että sitten vasta kipeäksi tulee, kun lääkäriin menee. No, lopulta oli pakko mennä, kun jalka oli niin kipeä, ja arvatkaas, kuinka siinä kävi? Lääkäri kirjoitti hänelle kolme päivää sairauslomaa ja laittoi liimasiteen nilkkaan. Näytti, että jalka alkaa paranemaan, kunnes sitten toissayönä hän tuskaili koko yön jalkansa kanssa, sitä särki ja isovarvas oli niin kipeä, ettei sietänyt lainkaan minkäänlaista kosketusta. Koko jalkaterä oli kuin pullataikina. Oli pakko lähteä taas lääkäriin ja nyt lääkäri totesi, että liimaside oli aiheuttanut verenkiertohäiriän ja nyt jalassa on kihti. Eli kävi niin kuin mies sanoi, että lääkärissä vasta kipeäksi tuleekin! Ei taida helpolla mennä vast`edeskään lääkärille.

-------------

 Pesin jopa kaikki ikkunat. Jätin ne keväällä pesemättä, kun tässä lentää siitepöly aivan mielettömästi, joten ikkunoiden pesu ennen loppukesää on aivan turha homma.
Nyt sitten särkee hartioita, jalkoja, käsivarsia ja vaikka mitä. No, nyt ollaan siivouksen kanssa jo paremmalla puolella, joten eiköhän tästä selvitä. Huomenna vielä pitäisi leipoa jotain. Miehelle täytyy vaan antaa vatkain käteen ja kakkujen tekoon, se ei rasita jalkaa ;-) (yhden kakun jo tänään leipoikin)!

Nyt vielä menen saunaan, jos lämpö tekisi hyvää jäsenille, niin että saisi nukuttua ilman särkylääkkeitä!

Särkylääkkeistä tuli muuten vielä mieleen lääkkeiden hintapolitiikka: 10 kpl Burana 400 maksaa noin 3-4 euroa (en muista tarkkaan, mutta sinne päin) ja reseptillä 100 kpl Burana 600 vain 5 euroa. Kannattaa siis hakea resepti (jos särkylääkkeitä tarvitsee) ja ottaa tuollainen isompi paketti, niissä kun on voimassa oloaikakin monta vuotta. Noissakin oli 2012 vuoteen asti. Varmaan kaikissa muissakin lääkkeissä on sama systeemi.

Nyt siis lähden sinne saunaan!
Makeita unia kaikille!