1590447.jpg
Tässä yksi viikonlopun kavereistamme!

Viikonloppu "pyhitettiin" pitkästä aikaa ihan vaan itselle ja mummun ja papan "pikku veijarille".
Perjantaina, miehen päästyä töistä, käytiin ensin pikavisiitillä anopin luona sairaalassa ja sitten lähdettiin "pikku veijarin" kanssa retkelle yhdelle metsälammelle, jossa grillattiin makkaraa ja syötiin muutakin evästä, sekä tutkittiin kaikki kivenkolot ja muut jännittävät paikat. Miten metsässä voikin olla niin paljon kaikkea "jännittävää"!
Lauantai aamuna siivottiin ulkovarasto ja vietiin kaatopaikalle ylimääräiset romut. Kylläpä sitä talven aikana olikin taas kertynyt paljon ylimääräistä kamaa!
Iltapäivällä lähdettiin vanhemman pojan mökille Virroille. Piti vain olla pikavisiitti, mutta niinhän siinä sitten kävi, että yöksi sinne kuitenkin jäätiin. Saunottiin ja kannustettiin Teräspetonia (:>). Ei auttanut kannustus, taas kerran tuttu kohtalo!
Sunnuntaina tultiin sitten puoliltapäivin kotiin, huokaistiin pieni hetki ja lähdettiin sitten "pikku veijarin" kanssa Pälkäneelle strutseja katsomaan. Syrjysen strutsitilalla (katso linkki) on mm. strutseja, peuroja, villisikoja ja kanoja, kaneja ym. eläimiä. Vietimme siellä kivan sunnuntai-iltapäivän. Kahviossa oli myynnissä strutsinmunia ja tilalla olevien highlander-härkien lihaa. Aika isoja munia olivat, noin 20 cm pitkiä ja halkaisijaltaan noin 12-15 cm. Olivat aivan kuin posliinimunia, kiiltäviä ja pinnaltaan paljon kovemman tuntuisia kuin kananmunat. Kuorikin oli noin 2 mm paksua. Siellä meidän iltapäivämme kului rattoisasti mm. peuroja ruokkiessa.
"Pikku veijari" totesi kotiin päästyä, että mennään huomenna uudestaan ruokkimaan niitä eläimiä.
Ei sentään huomenna, mutta ehkä tulee kesän aikana käytyä uudestaan, koska siellä ei pääsylippukaan ollut ryöstöhintainen!
Kotiin palattuamme kävimme anopin luona sairaalassa, turha reissu, anoppi oli juuri saanut niin voimakkaat lääkkeet, että nukkui koko ajan.
Siinäpä sitä menoa jo yhdelle viikonlopulle olikin! Kaikinpuolin mukava viikonloppu!