1630667.jpg
Etpäs saa mummu kuvaa!


1630531.jpg
Vesisota käynnissä Danin Pekka-sedän kanssa


1630520.jpg
Iiiik...

Perjantaina oli niin kaunis ja lämmin päivä, että keskimmäisen pojan perhe päätti lainata vaunuamme ja lähteä viikonlopuksi Ikaalisiin. Siellä on oikein kaunis ja rauhallinen leirintäalue, oikein sopiva lapsiperheille. Mukaan lähti myös Daniilin tarhakaveri, Ella. Lähdimme mieheni kanssa viemään vaunua Ikaalisiin, olisi se tietenkin käynyt heiltäkin, mutta pääsimme mekin näin taas vaunuilun makuun.
Tulimme sieltä takaisin illaksi, kun nuorimmalla pojalla oli jalkapallopeli, jota tietenkin piti mennä katsomaan.

Lauantaiaamuna kiireesti leikattiin nurmikko ja sitten kävimme katsomassa anoppia sairaalassa, hän ei jaksanut edes silmiään avata, eikä puhua koko aikana mitään. Oli tosi huonona.

Iltapäivällä tapasin vanhan työporukan kanssa ruokailun merkeissä. Meillä on tapana tavata sillä porukalla muutaman kerran vuodessa. Oli taas ihana nähdä heitä! Jouduin kuitenkin lähtemään sieltä kesken pois, koska  klo 17 lähdimme Hämyslavalle töihin.

Oli niin raskas keikka, ettei oikein vieläkään ole selvinnyt :-). Kotiinkin tultiin vasta sunnuntain puolella kolmen aikaan.
Lavalla oli kesän ensimmäiset tanssit ja väkeä oli mustanaan. Lämmin ilta kun oli, niin olutta meni sellaista vauhtia, ettei hanasta tahtonut sitä vauhtia tulla, kuin olisi ollut tarvis.

Mikä parasta, niin hanatkin rupesivat temppuilemaan kesken kaiken ja jouduttiin myymään tölkkejä. Ei siinä muuten mitään, mutta nyt on sormenpäät hellänä niiden availusta, niitä kun ei saa antaa mukaan, vaan olut on kaadettava lasiin ;-(

Sitten hajosi vielä toinen kahvinkeitinkin, ja jouduimme tulemaan toimeen yhdellä keittimellä.

Kyllä tuollaisen pitkään seisomisen jo tällä iällä tuntee luissaan.

No, kaikki kuitenkin saatiin hoidettua kunnialla ja voidaan odottaa ensi lauantain rupeamaa.

Sunnuntaiaamuna lähdettiin uudestaan Ikaalisiin. Siellä meille oli tarjolla grilliateria, ennen kuin taas alettiin pakkaamaan leiriä ja oli aika lähteä kotiin.

Ellallekaan ei ollut tullut yhtään koti-ikävä, vaikka oli kaksi yötä poissa kotoa. Tekemistä oli olut koko ajan niin paljon. Karaokeakin olivat kuulemma laulaneet innolla.
Daniil ja Ella olivat saaneet siellä myös monta uutta kaveria.

Tultuamme Ikaalisista poikkesimme jälleen anopin luona, yhtä huonona edelleen.

Illalla olikin sitten taas jalkkispeli, jota käytiin seuraamassa.

Kotona oltiin puoli kymmenen maissa, ja siinä se viikonloppu sitten taas olikin. Jotenkin meni taas niiiii...iin nopsaan!

Tänään meillä oli tapaaminen TUL:n ihmisten kanssa ensi kesän Liittojuhlista, me näet järjestämme tapahtumassa jääkiekkoturnauksen, ja valmistelut on aloitettava jo nyt.

Tässäpä tätä taas!