1541790bjyivuo3fz.gif

Vaikka täällä on ollut vähän hiljaisempaa pari päivää, en silti ole ehtinyt paljon keinuttelemaan, kuten kuvan mummeli ;D.

Tämä alkusyksy on aina työntäyteistä aikaa tuon harrastuksen (jääkiekko) puitteissa, kun pitää hoitaa kaikki kauden aloitukseen liittyvät asiat kuntoon. On huolehdittava mm. , että kaikki tarvittavat sopimukset (esim. valmentajien kanssa) joka joukkueella tulee tehtyä, tehtävä ilmoittatumiset sarjoihin, koulutettava joukkueiden uudet rahastonhoitajat ja monta muuta juttua pitää huolehtia kuntoon.

Järjestämme ensi viikolla Tappara - Kärpät jääkiekko-ottelun täällä Nokialla ja se on myös teettänyt työtä ja teettää vielä alkuviikonkin, mutta siitä sitten pitäisi vähän tulla tulojakin joukkueelle.

Eilen taas oltiin tanssipaikalla talkoissa melkein kolmeen asti yöllä, ja nyt on sitten taas "hanakäsi" ja selkä kipeänä. Tuo selkäni kun ei kestä pitkää seisomista.
Laitoimme onneksi lähtiessämme saunan ajastimella päälle, joten pääsimme heti yöllä saunaan vähän kipeitä jäseniämme "sulattelemaan". Saunan jälkeen nautiskelimme maukkaan loimulohen ja olympialaisten parissa aina  maratoonin loppuun asti. Nukkumaan vasta siinä viiden kieppeillä ;D

Nyt olympialaiset ovat loppu - saas nähdä, tuleeko himo penkkiurheilijalle vieroitusoireita ;)

Danin kanssa on tullut myös oltua paljon, kun vien häntä välillä aamulla kouluun ja haen taas kotiin, ja toimin "iltapäiväkerhona" koulun jälkeen.  Muutenkin nyt, kun Danin perheellä on rakennustyöt meneillään, mummua tarvitaan pikkumiehen kaveriksi usein.

Mummu sai myös kunnian kertoa Danille suuren salaisuuden; joulupukkia ei olekaan ihan oikeasti olemassa.  Koulussa voisi tulla kiusaamista, jos olisi siinä uskossa, että pukki on oikea.
Lähdimme metsään kävelyretkelle ja siellä me istuskelimme pitkään vieri vieressä kallionkolossa ja kerroimme salaisuuksia toisillemme. Sydän oikeen pakahtuu onnesta, kun huomaa, miten tärkeä mummu on tälle pienelle ihmiselle, jopa salaisuudet kerrotaan mummulle. "Pukkiasia" meni ihan hyvin, oli kuulemma arvannut asian jo aikaisemmin ;)

Tässäpä tätä, nyt taas hommiin!
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!