Täälläkin saatiin lisää lunta. Maisemat muuttuivat hetkessä upeiksi taideteoksiksi.
Ainoa huono puoli asiassa oli, että en ehtinyt yhtään kuvaa muistikortille tallentamaan.

Elättelin toivoa, että tänään olisin Dania koulusta hakiessa muutaman kuvan räpsäissyt,
mutta yön aikana ilma lauhtui niin, ettei taideteoksista ollut enää tietoakaan. Oli taas aika synkkääkin :(

Täytyy siis taas turvautua vanhoihin kuviin, jotka eivät onneksi ihan heti lopu. Harmi, kun koneeni silloin syksyllä sanoi "poks" ja se kuva-albumi, jossa kaikki kuvani olivat niin hienossa järjestyksessä, levisi totaalisesti. Silloin olisi vaan pitänyt klikata sanaa talvi ja "simsala pim", kaikki ottamani talvikuvat olisivat ilmestyneet eteeni, tai jääpuikko ja kaikki puikot olisivat ponnahtaneet esille. Nyyh, ei voi mitään, täytyy kahlata kaikki aina läpi. Onneksi kuvani ovat sentään kuukausittain kansiossa, niin ei tarvitse jääpuikkoja kesäkuun kuvista hakea ;D

Nämä jääpuikot on kuvattu tasan kolme vuotta sitten

kuten tämä kivikin

Samana talvena nämäkin varikset kuluttivat aikaansa maisemia katsellen


Minä en yleensä ole hirveän muutosvastarintainen, mutta nyt kyllä "sapettaa" tämä vuodatuksen päivitys. Uuden kirjoituksen lisäämisessä ei suuria muutoksia ole (esikatselu ei tosin ainakaan minulla vielä toimi), mutta tuo kojelauta on mielestäni kyllä epäonnistunut. Kaikki asiat pitää tehdä monen mutkan kautta, entisessä ne kävi paljon näppärämmin.
Jotain hyvääkin; kuvat latautuvat tosi nopsaan, mutta sitten taas en ole löytänyt mistään tietoa paljonko kuvatilaa on jäljellä.

Ajatuksissani on jo ollut palata bloggeriin, johon tein ensimmäisen blogini. Silloin siellä ei ollut lähellekään niin paljon mahdollisuuksia kuin nyt, joten siirryin oikeastaan heti tänne vuodatukseen. Nyt asiat ovat toisin, bloggerissa on paljon kaikkia hienouksia.

Eikö tännekin pitänyt tulla kaikkia herkkuja, minä en ole niitä löytänyt ;(

No, eiköhän tämä tästä!

Hyvää viikonloppua kaikille!