1611105.jpg

Viikonloppu meni taas hurahtamalla ohi ja työviikko on edessä (toisilla).
Mies oli koko viikonlopun talkoissa , tuli vasta sunnuntai-iltana kahdeksan jälkeen kotiin, joten minä vietin oikein "lunkin" viikonlopun yksikseni kotona, mitä nyt lauantaina kävin siskolikkaa jelppaamassa blogin kanssa. Oli niin kaunis ilma, että autoajelukin tuntui ihan kivalta, sisko kun asuu kolmen vartin ajomatkan päässä.
Lauantai-iltana kävin laittamassa mummun haudan kesäkuntoon. Kyllä hautausmaalla oli sitten kaunista, kun oli niin paljon kukkia kaikkialla.
Lauantaina päivällä kävin marketit täällä läpi löytääkseni patterin tähän kynähiireeni, mutta ei sitä niin vain löydettykään. Ei ole ihan tavallisen kokoinen, niin ei ilmeisesti ole kuin erikoisliikkeessä. Ajattelin jo, että tulipa pitkä viikonloppu (olin ajatellut touhuta kuvieni kanssa sunnuntain), kun vasta maanantaina pääsisi sellaiseen liikkeeseen. Onneksi  ajellessani siskon luota kotiin, yhtäkkiä tuli mieleeni, että minullahan pitäisi olla varapatteri ostettuna, kunhan vain jostain löytäisin! Löysin  kuin löysinkin patterin ja sunnuntai oli pelastettu ;-). Tämä kynähiiri on ihan ehdoton kuvankäsittelyssä, kunhan siihen tottuu.
Vähän harmitti, kun oli niin kaunis viikonloppu, että olisi voinut lähteä vaikka "vaunuileen", jos ei miehellä olisi ollut niitä talkoita. No ei voi mitään, niitäkin täytyy tehdä, jotta ensi talvena "pojat" voivat taas pelata jääkiekkoa.
Tänään pesin pyykkiä monta (2 ;)) koneellista; oli niin hyvä pyykinkuivatusilma, että melkein samantien sai ottaa narulta pois.
Illalla kävimme taas anoppiakin tervehtimässä. Oli aika masentuneen oloinen mennessämme, mutta vähän piristyi vierailumme aikana. En ole varma tunnistiko hän meidät tällä kertaa, jotenkin tuntui, että ei. Onneksi hänellä ei ole nyt kipuja (ainakaan isommin), saivat sairaalassa lääkkeet kohdalleen toistaiseksi.
Hänen tilansa vaihtelee nykyisin aikalailla, välillä ollaan ihan maassa ja välillä tanssittaa.
Tänään voisi yrittää mennä nukkumaan vähän aikaisemmin, on näet lipsahtanut tuo nukkumaanmeno aamutunneille viimeaikoina. On niin paljon kaikkea kivaa tekemistä, ettei millään raski nukkua!
Aurinkoista (työ)viikkoa kaikille!