Lauantaina piti taas kiirettä. Ensin aamulla yhdeksäksi jäähallille luistelu-/kiekkokoulua pitämään ja heti sen jälkeen lähdettiin ajamaan Kuusankoskelle.
Kuusankoskella oli kauden viimeinen "oman" joukkueen peli, josta kotiin tuomisina olikin komea voitto (7-3). Joukkueen tunnelmat pelin jälkeen olivat aika riehakkaat, olihan joukkue päässyt tavoitteeseensa; noussut Suomi-sarjaan ensi kaudeksi. Joukkueen tunnelmakuva täällä. Oma poika "juhlii" eturivissä kapteenin "C"-merkki rinnassaan ja ukkokultani kolmantena oikealta.

Minua eivät huolineet kuvaan, mikseivätköhän? Kotona oltiin vasta illalla yhdentoista aikoihin.

Nyt on siis pelit pelattu tältä kaudelta, joten siinä mielessä vähän helpottaa hommien osalta, mutta muu työ seuran eteen jatkuu vielä ainakin  parisen kuukautta, ennen kuin voin aloittaa "lorvimisen".zwani.com myspace graphic comments


Sunnuntaina oli kaunis auringonpaiste ja ajattelinkin, että olisi pakko ehtiä ulkoiluttamaan kameraa, kun on jäänyt niin vähiin viime aikoina.
Iltapäivä oli kuitenkin jo pitkällä, ennen kuin ehdimme ulos. Auringosta ei ollut enää apua kuvaamisessa, sillä se oli mennyt piiloon pilvien taakse ;( .

Komea hattu oli "jollain" päässä. Tästähän voisi ottaa mallia ja tehdä ensi talveksi itsellekin!

Tarkennus vähän siellä sun täällä ;D

Ensimmäistä kertaa minä löysin näitä.

Kiven koloissa oli jo niin hämärää, etten meinannut millään nähdä ja siksi tarkennus on vähän hukanteillä, mutta sainpahan jotain työtä kamerallekin, jottei se vallan tylsisty ;) Täytyy mennä valoisammalla ajalla uudestaan kuvaamaan nöitä "tötteröitä".

Lunta metsässä oli vielä paljon. Kotiin palatessa oli sukatkin aivan märät, ei auttaneet pitkävartiset jalkineetkaan, sillä lunta oli välillä polveen asti.

Aurinkoista alkavaa viikkoa jokaiselle!