Olin koneelle tullessani niin hyvällä päällä "meidän poikien" (aikuisia "äijiä" ne on) voitettua Suomi-sarjan karsinnoissa vastustajan 12-4, mutta nyt tuo Danin ilme kuvaa fiiliksiäni tällä hetkellä.

Laitoin tänne tuota edellistä postausta ja mikään ei taas toiminut. Linkittäminen ei meinannut onnistua millään. Laitoin linkit, tallensin ja siirryin blogiin, tarkastin linkit, kaikki OK. Sitten kävin lisäämässä kirjoitukseen vielä yhden linkin loppuun ja palasin blogiini. Tarkistin taas linkit, ei voi olla totta!! Osa linkeistä menikin aivan muualle!

No ei muuta kuin korjaamaan. Taas tarkistin, että nyt toimii. Mitä vielä, hetken päästä Marja-Leena oli huomannut, että taas on linkit sekaisin &#"?&%#*^&#?!

Kirjoitin kyllä nimet vanhan linkin päälle, mutta poistin ensin vanhan linkin ja sen jälkeen vasta lisäsin uuden, pitäisi toimia. Miksi välillä toimii ja sitten taas ei ????

Muotoilut onnistuivat vasta, kun tallensin kirjoituksen ja palasin siihen uudestaan.

Jos haluan muuttaa fontin ja fonttikoon, se ei onnistu yhdellä valinnalla, vaan ensin valitset tekstin, muutat fontin, sitten joudun valitsemaan tekstin uudestaan ja sitten koon ;( . Aikaisemmin teksti pysyi valittuna, ei tarvinnut joka välissä olla "maalaamassa".

Nyt täytyy lopettaa, etten kirjoita mitään rumaa ;).
Pitkään en enää tätä taistelua kuitenkaan viitsi täällä jatkaa ja hermojani menettää, vaan vaihdan muualle!