Tämä mummeli oli eilen papan kanssa rokkikonsertissa. Voitteko uskoa ;) ?

Olimme Tampereen Ratinassa "Suomi-ilmiö"-
konsertissa.

Konsertti alkoi jo klo 15 , mutta me menimme vasta viiden maissa, sillä tähtäsimme lähinnä Popedan ja Eppu Normaalin esityksiin  (varsinkin Eppujen).  Alkuun siellä oli esiintynyt joku tyttöbändi (PMMP), joka ei minulle sano mitään ja sitten Ismo Alanko, joka ei myöskään kuulu  suosikkeihini.  Yleensäkään
en niin "diggaa" tällaista musiikkia , mutta Eput ovat jotenkin raivanneet tiensä minunkin kuuntelulistalleni.

1810331.jpg

Vähän mietin, olisimmeko papan kanssa ikänestoreita konsertissa, mutta ei huolta, paikalla oli varsin paljon myös "kypsempää" porukkaa. Eiväthän nuo esiintyjätkään (paitsi se tyttöbändi) ihan eilisen teeren poikia olleet!

Jännityksellä seurattiin, mitä taivaalta tulee; aurinkoa vaiko vettä! Lähtiessämme kotoa näytti oikein hyvältä, aurinko paistoi täydeltä terältä. Otimme kuitenkin
kaiken varalle reppuun sadevaatteet ja lämmintä muutenkin. Eikä olleet turhaan mukana, sillä ilma viileni iltaa kohden ja muutama sadepisarakan taivaalta tuli. Onneksi tuo sade jäi kuitenkin niin pieneen, että se ei tunnelmaa latistanut, olisiko edes kastellut, vaikkei sadevaatteita olisi ollutkaan.

Tuo kuva on Eppujen jostain aikaisemmasta esiintymisestä (en muista mistä), sillä kameraa en mukaani nyt ottanut, koska joskus kuvaaminen on noissa tapahtumissa kiellettyä (nyt kyllä näkyi joillain olevan kamera mukana).

Konsertti oli hyvä; Eput nyt ovat aina takuuvarmoja ja Popedakin yllätti positiivisesti (en ole aiemmin kuullut livenä).

Näin sitä mummu ja pappa hengaili eilen.