Kyllä on taas ollut kiirettä
, ei  ole ehtinyt edes täällä blogissa pyörähtämään.

Lauantaipäivä meni kokonaan jäähallilla. Aamulla yhdeksältä jo menimme sinne järjestelemään luistelukoulun alkua.

Emme olleet ilmoittaneet luistelukoulun alkamisesta vielä missään muualla, kuin
seuramme nettisivulla, sillä suurin osa ohjaajista pääsee aloittamaan vasta ensi lauantaina.
Odottelimme siis vain muutamaa lasta hallille, mutta mitä vielä, muksuja rupesi tippumaan jo
paljon ennen koulun alkua ja lopulta heitä oli yli viisikymmentä aloittelevaa Kiira Korpea ja Saku Koivua jäällä.
Ensi lauantaista laitan lehteen ilmoituksen, joten lisää koululaisia on tulossa.

Perjantaina meinasi tressi iskeä, kun etsin ihan tavallisia A6 ruutuvihkoja luistelukouluun reissuvihoiksi, eikä niitä löytynyt mistään. Soittelin kaikki Tampereenkin liikkeet läpi, ei edes Akateemisessa ollut.  Reissuvihko on ollut aina tärkeä asia luistelukoulussamme, laitamme sinne aina pari tarraa ja tiedon seuraavasta kerrasta.  Ajattelin, että on lapsille  kauhea pettymys
(kuitenkin mukana on viime vuonnakin mukana olleita, jotka tietävät odottaa), kun vihkoja ei löydykään pukukopista koulun jälkeen.

Minulle ei tullut mieleenkään, ettei tuollaista perusjuttua löydy mistään, kun viime vuonna ei ollut mitään ongelmaa niiden saamisen kanssa. Olisin käynyt tilaamassa aikaisemmin, jos olisin tiennyt, ettei niitä ole missään.
No, minä tein pienen tiedotelapun, että reissuvihot jaetaan vasta seuraavalla kerralla, laitoin Nalle Puhin kuvan ja kopioin niitä sitten kaikille. Ajattelin, että vähän lohduttaa, kun tietävät, että tulossa on.

Lauantaiaamuna hallille mennessämme soitin kuitenkin vielä yhteen täällä olevaan kirjakauppaan, joka oli illalla jo kiinni, kun noita kauppoja läpi kävin. Arvatkaapa mitä, siellä oli niitä vihkoja ihan myytäväksi asti. Jes, muksut saivat reissuvihkonsa!

Kyllä olikin taas kiva katsella noiden pikkuihmisten intoa!

Luistelukoulun jälkeen sitten nopeesti ruokakauppaan ja kotiin laittamaan vähän murua rinnan alle ja taas takaisin jäähalliin.

Siellä oli edustuksen peli ja siinä riitti taas meille hommia. Onneksi välillä vähän ehti seuraamaan itse peliäkin.
Kun peli loppui, kello oli jo melkein seitsemän. Emme kuitenkaan lähteneet vieläkään kotiin, sillä seuraavaksi alkoi meidän keskimmäisen pojan valmentaman joukkueen peli, ja tietenkin sitä piti jäädä vielä seuraamaan. Kotona olimme vasta puoli kymmenen aikaan, eli kellon ympäri hallilla viihdyttiin ;)

Sunnuntaipäivä meni pojan rakennuksella talkoissa.

Tänään istuin viisi tuntia Eedenissä Media päivillä. Onneksi siellä sai ruuan, muuten oli aikas kuivaa.

Illan olen yrittänyt pakertaa kaikenlaisia taulukoita faktoista noiden jäävuorojen suhteen.  Meillä on huomenna tilaisuus, johon tulee seuramme väkeä ja johon kutsuimme liikuntalautakunnan puheenjohtajan ja liikuntatoimen johtajan perustelemaan meille ratkaisujaan. Aiomme laittaa heidät tiukoille.
Kiirettä pitää siis huomennakin, sillä tuon tilaisuuden jälkeen täytyy vielä lähteä kauheella kiireellä Pirkkalaan peliä katsomaan.

Tälläiseen minun aikani siis on mennyt (ja menee), jos olette miettineet, että mihin yksi "vuodattaja" on vallan hävinnyt linjoilta.

Tässä vielä yksi kesäinen kuva, jonka myötä kaikille oikein kaunista alkanutta viikkoa!

1929082.jpg