Viime lauantaina alkoi lavatanssikausi ja meillä sen myötä talkoovuorot siellä.

Kylmää oli, mutta lavalle ilmestyi kuitenkin paljon odotettua enemmän tanssijoita, joten meillä riitti kiirettä aina aamutunneille saakka. Kummasti tanssijoita janottikin, vaikka terassilla lämpötila oli hieman pakkasen puolella.

Ilta sujui mukavasti, mutta seuraavana päivänä olinkin sitten melkein "liikuntakyvytön". Kymmenen tuntia oudoksesta yhtämittaisesti "vanhojen" jalkojen päällä  ei ihan seuraamuksitta suju ;D

Siitä kuitenkin selvittiin. Ensi lauantaiksi koitamme saada tuuraajat itsellemme, jotta pääsisimme TUL:n Liittojuhlien päänäytökseen Ratinaan. Nuo Liittojuhlat tuovat muistoja mieleeni, sillä itsekin olin Helsingin olympiastadionilla 60-luvun alkupuolella pidetyissä Liittojuhlissa esiintymässä. Sillä reissulla "rakastuin" ja paljon muuta mukavaa!  Olin muuten ihan televisiossakin näkynyt, eli siis TV-tähtiä ollaan! ;D  ;D

Eilisen päivän vietin unen ja valveillaolon rajamailla, sillä edellinen yö tuli valvottua, vasta kuudelta aamulla kaaduin kolmeksi tunniksi sänkyyn. NHL:n finaali-ottelu piti katsoa! Sekopää mummeli!!!!


1244720992_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa Koukkujärveä; ainut kuva, jonka olen vähään aikaan ottanut.

En tiedä mikä nyt on iskenyt päälle, stressi vaiko ihan "burn out", mutta tämä viikko on ollut ihan toivotonta, tuntuu, että tekemättömät työt (ei kotityöt) kaatuu päälle ja mikään ei huvita. Tietokoneellekaan en ole itseäni saanut raahattua, ja se jos mikä kertoo, että jokin on vialla.

Kaiken lisäksi vielä molempien seuraamieni lintuperheiden poikaset paleltuivat noina pakkas öinä, kuten myös pihapöntön talitiaisen poikaset :(  Kyllä luonto on joskus julmaa!

Onneksi Dani on ollut paljon kaverinani ja hauskuuttanut minua!

Toivotaan, että aurinko alkaa paistaa ja ilmat vähän lämpenisivät!